Radionica Film English

U Crnogorskoj kinoteci počinje radionica Film English na kojoj će se engleski jezik učiti uz pomoć filma. Gledanje filma omogućava polaznicima kursa osim učenja jezika i razvijanja jezičkih kompetencija (i to na zabavan način), upoznavanje sa drugom kulturom, razvijanje kulture gledanja filma, boljem razumijevanju filmske priče, doživljaju filma kao umjetničkog djela.

Pažljivim odabirom kratkih i dugometražnih filmova, polaznici će biti u prilici da razgovaraju o vrlo značajnim i zanimljivim temama kao što su empatija, tolerancija, poštovanje ljudskih prava, prava žena, promovisanje različitosti i jednakosti.

Radionica će startovati 15. marta i trajati tri mjeseca. Nastava će se održavati dva puta sedmično, ponedjeljkom i srijedom, u trajanju od 90 minuta i besplatna je za sve polaznike.

Radionicu će voditi Olivera Lazić, profesorica engleskog jezika i književnosti i doktorand na studijskom programu Teorija savremene umjetnosti i medija u Beogradu. Profesorica posjeduje licencu za rad sa odraslima, kao i licencu Univerziteta u Kembridžu za rad u britanskim i ostalim medjunarodnim školama.

Svi zainteresovani polaznici koji imaju najmanje srednji nivo znanja engleskog jezika, mogu se prijaviti od 06. do 12. marta na mejl ana.cetkovic@kinoteka.me ili nas kontaktirati putem društvenih mreža, facebook-a i instagrama.

 

Podijelite na društvenim mrežama:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
NAJNOVIJI ČLANCI

Filmska groznica subotnje večeri – Ljubavna priča / Love Story

Sastanak partnera u okviru Interreg IPA CBC –ITALMNE projekta RECON

Kinoteka obilježava Svjetski dan muzike

Filmska groznica subotnje večeri – Diplomac / The Graduate

Filmska groznica subotnje večeri – Ljubavna priča / Love Story